Skład: indyk 80 g/100 g (świeżo przygotowany indyk (48,5 g/100 g)*,suszony indyk (25 g/100 g), tłuszcz z indyka (4,5 g/100 g), sos z mięsa z indyka (2 g/100 g), bataty, ziemniaki, świeżo przygotowana marchew (10 g/100 g), białko z ziemniaka, olej z łososia (3 g/100 g), drożdże, minerały, witaminy, suszone algi (0,3 g/100 g), fruktooligosacharydy (0,08 g/100g); mannanoligosacharydy (0,05 g/100 g), olej z ogórecznika Borago officinalis (0,015 g/100 g)
Dodatki dietetyczne: witaminy: witamina A (3a672a) 14423 IU, witamina D3 (3a671) 2000 IU, witamina E (3a700) 96 IU. Pierwiastki śladowe: cynk (jednowodny siarczan cynku, 3b605) 83 mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza (II), 3b103) 48 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu, 3b503) 34 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II), 3b405) 14 mg, jod (3b202, 3b201) 1,33 mg, selen (selenin sodu, 3b801) 0,29 mg. Stabilizatory flory jelitowej: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (4b1707) 1 000 000 000 CFU
Składniki analityczne: białko surowe 30%, tłuszcz surowy 14%, włókno surowe 3%, popiół surowy 9%, kwasy tłuszczowe omega-6 2,1%, kwasy tłuszczowe omega-3 0,9%, wapń 1,3%, fosfor 1,2%