Skład: Indyk 47% (suszony indyk 27%, świeżo przygotowany indyk 17%, sos z mięsa z indyka 2%, tłuszcz z indyka 1%), batat, brązowy ryż, ziemniaki, groch, białko grochu, ciecierzyca, siemię lniane, minerały, mannanoligosacharydy (MOS, 1000mg/kg), fruktooligosacharydy (FOS, 925mg/kg), suszony imbir (0,08%),
wyciąg z juki Mojave, nasiona babki płesznik (0,01%).
Składniki analityczne: Białko surowe 31,00%; Tłuszcz surowy 7,00%; Popiół surowy 9,00%; Włókno surowe 3,00%; Wilgotność 8,00%; Wapń 1,70%; Fosfor 1,20%; Sód 0,260%; Potas 0,85%;; Kwasy tłuszczowe omega-3: 0,30%; Kwasy tłuszczowe omega-6: 1,30%.
Wartość energetyczna kcal/100g (kJ/kg) 337,5 (1410,75)